Adelin Petrisor, corespondentul special al Observatorului de la Antena 1, si-a dat demisia in urma unor neintelegeri pe care le-a avut cu conducerea editoriala a Trustului Intact, potrivit unor surse din interiorul trustului.

Corespondentul special al Observatorului de la Antena 1 si realizatorul unor reportaje de exceptie din zonele de razboi, Adelin Petrisor a refuzat sa comenteze motivele care l-au determinat sa plece de la Antena 1. In schimb, vicepresedintele Antenei 1, Sorin Oancea, a declarat ca a auzit de intentia lui Adelin, dar nu a apucat inca sa stea de vorba cu acesta.

"Adelin are si el toanele lui, ca orice om de televiziune. Nu m-am intalnit deocamdata cu el, urmeaza sa ne vedem zilele acestea", a declarat Sorin Oancea, vicepresedinte Antena 1 si director general Antena 3, citat de NewsIn.

Odata cu plecarea lui Adelin Petrisor si alti jurnalisti urmeaza sa paraseasca grupul Intact, sustin aceleasi surse. Sorin Oancea a spus ca aceste lucruri sunt normale intr-un colectiv de munca.

"La noi sunt sute de oameni, unii pleaca, unii vin, cred ca este o coincidenta daca au mai plecat si altii odata cu Adelin", a adaugat, Sorin Oancea.

Adelin Petrisor a fost desemnat "Corespondentul Anului 2003" de catre Ministerul Afacerilor Externe, dar si de catre Consiliul National al Audiovizualului. A realizat reportaje in exclusivitate in Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo, Israel. In anul 2007, la Gala "Zece pentru Romania", Cristian Tudor Popescu i-a donat premiul "Cel mai bun jurnalist" lui Adelin Petrisor, care in acel moment se afla in Afganistan unde realiza un documentar despre zona de razboi.

Tot in anul 2007, Adelin Petrisor a obtinut premiul pentru "Cel mai bun reportaj", la Gala celei de-a 17-a editii a Premiilor Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Redactiile Antena 3 si Observator se separa