Dimtri Guerassimov si Eric Jannon, directori de creatie ai agentiei de publicitate Marcel Paris, vor fi prezenti in juriul celei de-a zecea editii a festivalului de publicitate AdPrint, care va avea loc in perioada 12-15 februarie 2009, la Brasov.

Dimitri Guerassimov s-a nascut la Moscova si a studiat in Paris design-ul grafic, dar si drept si filozofie. El si-a inceput cariera in publicitate ca director de creatie la BBDO Paris, unde a lucrat pentru branduri precum: Wrigley, Pepsi, Mercedes, France Telecom. Aici a facut echipa cu Eric Jannon, cu care a lucrat in cadrul agentiei pana la inceputul lui 2007, an in care au plecat la Marcel Paris. Cei doi sunt impreuna co-creative directors in cadrul agentiei si lucreaza pentru branduri precum Diesel sau Coca-Cola.

Colegul sau de echipa, Eric Jannon, si-a inceput cariera in acest domeniu tot in cadrul BBDO Paris, unde a fost mai intai Copywriter. Eric Jannon a lucrat in cadrul BBDO Paris pana in 2006, cu o scurta pauza in care a parasit agentia pentru McCann Erickson Paris. Din 2007, Eric si Dimitri continua sa fie o echipa de succes in cadrul agentiei de publicitate Marcel Paris.

Cei doi detin in palmares un numar impresionant de premii obtinute la cele mai prestigioase festivaluri de publicitate, precum : Cannes Lions, Grand-Prix la Epica, Eurobest, ADC Franta. De asemenea, Eric Jannon a facut parte din juriul Clio Awards de anul acesta.

Cea de-a zecea editie AdPrint va avea loc in perioada 12-15 februarie 2009 la Brasov. Inscrierile in competitie incep la 1 septembrie 2008 si se vor incheia pe 19 decembrie 2008.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
InternetCorp relansează retail.ro, proiect de publishing cu noi servicii
Setari Cookie-uri