Dan Apostol a devenit luni noul redactor-sef al postului de televiziune The Money Channel (TMC), functie preluata de la Sorin Freciu, care a fost numit presedintele Money Consulting – o noua structura a grupului care va oferi servicii premium de consultanta in afaceri.

Dan Apostol (foto) are 17 ani de experienta in presa. El a debutat ca reporter si corespondent de radio si si-a continuat cariera ca prezentator si realizator de matinal la Radio ProFM Bucuresti. Mai tarziu, s-a orientat catre jurnalismul economic si s-a implicat in lansarea mai multor publicatii cu profil economic, iar in martie 2006 s-a alaturat echipei de la TMC.

Dan Apostol a mai fost redactor-sef al TMC pana in martie 2007 cand a preluat functia de director de dezvoltare al statiei. In acest moment, el este realizator al principalei emisiuni de seara dedicata "pietelor si companiilor, mediului concurential", gazda unor editii speciale si moderator al unor conferinte de business organizate de grupul Realitatea-Catavencu.

Firma Money Consulting, al carei presedinte este Sorin Freciu, este structura care administreaza Divizia Business Media a grupului Realitatea-Catavencu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Ce televiziune va fi lansata in Romania