Discovery Communications lanseaza noua canale video pe YouTube, bazate pe noua brand-uri de televiziune, cum ar fi Discovery Channel si Animal Planet, lansarea facand parte din intelegerea celor doua companii.

Precum cele noua canale TV, Discovery va lansa canale locale YouTube cu continut de la diferite canale locale Discovery, cum ar fi canalul german DMAX.

In octombrie, Discovery va lansa Ink, un canal YouTube dedicat cumunitatii pasionate de tatuaje, cu continut din Regatul Unit. Canalul va avea ca punct principal clipuri de la francizele programului Discovery Ink, care include Miami Ink.

De asemenea, parteneriatul include un program cu mai multe initiative care au scopul de a atinge comunitatea YouTube si sa conduca vizitatorii catre reteaua Discovery. Prima din aceasta initiativa va oferi privitorilor Discovery Channel si utilizatorilor YouTube oportunitatea de a contribui la episodul special de la Mythbusters, “Viral Myths”.

Josh Freeman, vice-presedintele diviziei digital media de la Discovery Communications, a declarat ca acordul cu YouTube este “un pas important” in strategia companiei de extindere digitala a programelor sale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Program de mentorat pentru cei care vor sa faca continut pe YouTube