Echipa jurnalistica de la Realitatea TV Timisoara este condusa de Bujor Popa, reporter, editor si producator de televiziune cu mai bine de zece ani de experienta in media. El va coordona redactia de stiri din care mai fac parte reporterii Raluca Pantea, Raluca Culcea, Andreea Haiduc si Flavius Militaru. Jurnalele principale de stiri vor fi prezentate de Iulia Pop si Adriana Rusu, iar talk-showul “Timisoara in Realitate” va fi moderat de Adrian Marcu, un nume binecunoscut in mediul jurnalistic si universitar din oras. De asemenea, din cadrul echipei face parte si Dana Constantin, in calitate de producator executiv.

Realitatea TV Timisoara va difuza in fiecare zi, de luni pana vineri, cinci jurnale de stiri locale: dimineata, la orele 7.45 si 8.45, la pranz, de la ora 13.00, iar seara, de la orele 18.15 si 21.15. De asemenea, Realitatea TV Timisoara va transmite in timpul saptamanii, dupa jurnalele de seara, doua talk-show-uri locale.

Realitatea TV va mai deschide pana la sfarsitul anului inca doua statii locale de stiri.

Realitatea TV este prima statie TV de stiri creata in Romania, ocupand in acest moment pozitia de lider pe nisa televiziunilor de stiri. Postul TV face parte din trustul de presa Realitatea–Catavencu, iar acesta mai detine, printre altele, posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile "Academia Catavencu", "Cotidianul", "Business Standard" si "Money Express".