McCann Erickson a lucrat, impreuna cu MRM Partners si McCann PR, la imaginea baschetului romanesc, dezvoltand o noua identitate vizuala si un nou site pentru Federatia Romana de Baschet.

Noua identitate vizuala a fost conceputa pro bono de catre McCann Erickson. Zoltan Fulop, Head of Design, McCann Erickson, declara: “Am dorit un logo clar, asociat cu baschetul; un logo profesionist, de incredere, inspirational, dinamic si durabil. Un logo care sa devina baza unui sistem vizual complex si unit. Unul care sa ne permita construirea intregii identitati – in print, online, chiar pe TV; in orice mediu la care pot sa ma gandesc. Credem ca am reusit.”

Lansat saptamana aceasta, site-ul Federatiei – www.frbaschet.ro – a fost refacut de catre MRM Partners. “A fost o adevarata provocare pentru noi, dar suntem convinsi ca, in forma actuala, el va reprezenta un factor important in cresterea notorietatii acestui sport in Romania. Va deveni practic un panou public de informatii pentru baschetul romanesc” spune Mihaela Cerchez (Account Manager la MRM Partners).

Andrei Kaigorodov, Senior Account Manager la McCann Erickson, este de parere ca aceasta colaborare nu se termina aici: ”Asta e doar inceputul. Lucram la o strategie de comunicare de lunga durata. Un designer nu poate crea un brand, numai audienta o poate face; este atat datoria noastra, cat si a Federatiei sa reusim sa ducem acest proces la bun sfarsit.”

Echipa care a lucrat la proiect este formata din: Andrei Kaigorodov (Senior Account Manager, McCann Erickson), Zoltan Fulop (Head of Design, McCann Erickson), Lavinia Chican (Account Director, McCann PR), Alina-Mihaela Huiban (Account Executive, McCann PR), Mihaela Cerchez (Account Manager, MRM Partners), Laura Mihut (Junior Account Executive, MRM Partners), Mihai Caluseriu (Senior New Media Creative, MRM Partners), Adrian Dumitrescu (Head of Technology, MRM Partners), Carmen Tocala (Presedinte, Federatia Romana de Baschet), Ana-Maria Stanescu (Director de Marketing, Federatia Romana de Baschet) si Olga Grigoriu (Secretar Federal, Federatia Romana de Baschet).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Laura Aldea, noul Chief Growth Officer al McCann PR