“Deocamdata nu mi-am propus sa reinvestesc banii intr-un proiect nou. Dar e bine sa ai cash in momentul asta. E criza, iar in perioadele de criza apar multe oportunitati”, a spus, pentru Wall-Street, Bobby Voicu.

Discutiile pentru vanzarea blogului au inceput in luna septembrie, cand Voicu a realizat ca nu mai are timp sa se ocupe de proiect. Au existat negocieri cu sase potentiali cumparatori, pana cand s-a stabilit ca Orlando Nicoara va fi noul proprietar al proiectului.

Monden.info, un blog specializat pe muzica si subiecte mondene, a fost fondat de Bobby Voicu si Cristina Chipurici in primavara lui 2007. La scurt timp, s-au alaturat proiectului Ada Bogoevici (responsabila cu zona editoriala, alaturi de Chipurici) si Vlad Balan, care se ocupa de partea tehnica.

Blogul are in prezent aproximativ 4.000 de vizitatori unici/zi si peste 1000 de abonati.

Citeste si:

Bobby Voicu detine o participatie de 50% din proiect, lui Chirpuci si Bogoevici revenindu-le cate 25 de procente.

Monden.info este al doilea proiect lansat de Voicu, dupa blogoree.ro. Ulterior, el a dezvoltat automod.ro si dadamoda.info. Deocamdata, Voicu nu se gandeste sa isi vanda si celelalte proiecte. “Pentru moment nu vreau sa vand. Pentru ca proiectele sunt la inceput si valoarea ar fi mult prea mica ca sa merite”, spune el.

Monden.info se pozitioneaza ca fiind “un blog de muzica, fara barfe sau informatii scandaloase despre vedete «de plastic»”, potrivit Cristinei Chipurici. A fost desemnat cel mai bun blog de muzica din Romania, la RoBlogFest 2008