McCann/Creative Services semneaza cea mai noua campanie de imagine pentru MTV Romania, gandita sa continue procesul de asimilare a culturii MTV in cultura romaneasca.
Spotul TV Porcul face parte din noua campanie de imagine MTV Romania care cuprinde un spot TV de 30 de secunde si o executie pentru print. Spotul TV urmeaza sa fie difuzat incepand de astazi.

Adrian Anghel, presedinte al trustului media MTV Romania " Noua campanie MTV continua linia celei de anul trecut, intitulata "Made in Romania". Comunicam caracteristicile locale ale brandului, insa, nu ne oprim la transpunerea identitatii locale - aspect care a fost cuprins in campania de anul trecut - ci mergem mai departe, evidentiind atuurile celui mai puternic brand media pe plan international care se adreseaza tinerilor. MTV nu este doar un mediu prin care tinerii pot viziona ultimele hituri locale si internationale, ci este un factor de modelare a gusturilor acestora, cu influente majore asupra stilului lor de viata.

Bogdan Enoiu, Managing Director McCann Erickson Romania: O campanie semnata de McCann pentru MTV inseamna in primul rand alaturarea a doua branduri internationale puternice, cu rezultate pe masura: Campania precedenta semnata de McCann pentru MTV Romania a luat premii atat local cat si la festivaluri internationale. Asta inseamna ca impreuna avem ceva de spus, mai mult, ca impreuna facem imagine buna Romaniei.

Echipa Mccann: Adrian Botan Creative Director McCann/ Creative Services, Constantin Milu Copywriter, Andrei Tripsa Art Director, Raluca Popescu Senior Account Manager, Razvan Alexandru- Audio Video Producer, Regizor: Radu Muntean, Casa de productie: Multimedia Est, Muzica: Yama Studios. Din partea MTV Romania Adrian Anghel, Presedinte MTV Romania, Andi Iacob, Director de Creatie MTV Romania si Ionut Anton, Director de Marketing.

Scurt istoric premii McCann/MTV:

Golden Hammer 2005
Grand Prix si Aur cu campania de print "MTV - Made in Romania - Michael/Slash/Manson" in categoria
Argint cu "MTV - Made in Romania - Michael/Slash/Manson" la Postere Mass Media
Ad'or 2005:

Cel mai bun ad de presa "MTV - Made in Romania - Michael/Slash/Manson", castigatoare la sectiunea postere si castigatoare la sectiunea Mass-Media (print).
Golden Hammer 2004
Grand Prix-ul si Aur, pentru spoturile MTV made in Romania - Wedding/Donkey/ Dogs, brand MTV
Golden Drum 2004
Silver Drum pentru spotul MTV made in Romania -Nunta, sectiunea mass media
Epica

Argintul pentru spotul MTV made in Romania -Nunta, sectiunea mass media

Spotul "The Wedding" a fost selectat pentru a fi publicat in The Gunn Report, editia 2005
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri