Cele doua portaluri au ca public tinta diaspora din Italia si Spania, tari in care redactiile locale au fost infiintate acum doi ani si au asigurat continut pentru Adevarul, Adevarul de seara, Click si adevarul.ro. Portalurile adevarul.it si adevarul.es se doresc a fi un liant intre romanii ramasi in tara si cei plecati in strainatate, precum si o sursa de informatii pentru cei care vor sa viziteze sau sa lucreze in Italia sau Spania.

Vizitatorii de peste hotare vor putea citi atat stiri despre comunitatea lor, dar si relatari despre cele mai importante evenimente din Romania. In plus, prin reteaua sociala My Adevarul, vor putea incarca fotografii si filmulete, crea grupuri de discutii sau vorbi live prin intermediul platformei de VideoChat.

De administrarea portalului se vor ocupa jurnalistii din Italia, Spania si Romania, care vor acoperi evenimente din orase ca Milano, Castellon, Roma, Madrid, Torino, Tarragona, Forenta, Zaragoza sau Padova precum si informatii de interes din Romania.

In portofoliul trustului de presa Adevarul Holding se regasesc: Adevarul, Adevarul de Seara, Click!, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema Veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania si revista Forbes Romania, catalogul Forbes Romania - 500 miliardari. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev.