Adevarul Holding cumpara de la Ion Cristoiu editura si revista Historia

Trustul de presa Adevarul Holding a achizitionat, pe 28 august, editura de carte istorica Historia si revista cu acelasi nume, detinute de Ion Cristoiu, in calitate de presedinte, si Vlad Pufu, director general.
Revista Historia, fondata la finele anului 2001, a tiparit 91 de numere pana in iulie 2009. Revista va continua sa apara lunar, trustul Adevarul Holding urmand sa investeasca in dezvoltarea si promovarea acesteia.

La randul sau, casa de editura Historia a tiparit pana in prezent peste 50 de titluri in zeci de mii de exemplare, sub egida sa aparand autori precum Mao Tzedun, Franco, Regina Maria a Romaniei, Alexandre Dumas, Balzac, Victor Hugo, Ion Cristoiu, Octavian Paler, Dan Berindei.

"Cand te desparti de o revista pe care ai creat-o e ca si cum, tata fiind, ti-ai casatori fiica. Sunt, insa, bucuros ca revista Historia, incaputa va fi mult mai fericita si mai buna decat pana acum", declara Ion Cristoiu.

“Editam ziare serioase si tabloide de mare tiraj, precum si reviste de business si pentru femei. Incurajam si investim masiv in presa locala. Revista Historia completeaza un portofoliu respectabil detinut de Adevarul Holding. Editura Historia deschide noi oportunitati in Dizivia de Carte a Adevarul Holding”, adauga Razvan Corneteanu, director general Adevarul Holding.

De asemenea, Adevarul Holding a cumparat si site-ul specializat in teme de istorie www.historia.ro.

In portofoliul trustului de presa Adevarul Holding se regasesc: Adevarul, Adevarul de Seara, Click!, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema Veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania si revista Forbes Romania, catalogul Forbes Romania - 500 miliardari. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev. Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri