Itsy Bitsy, in curand in peste 20 de orase

Itsy Bitsy FM a castigat licente de emisie in Alba Iulia, Alexandria, Botosani, Cluj-Napoca, Resita, Giurgiu, Sibiu, Topolog si Tulcea in cadrul concursului organizat de Consiliul National al Audiovizualului (CNA).
Itsy Bitsy a castigat 9 din cele 13 licente scoase la concurs. Frecventele fac parte dintr-un pachet special destinat infiintarii unui serviciu de programe pentru copii, iar unele dintre ele - de mare putere - acopera mai multe localitati.

“Cand am lansat Itsy Bitsy am vrut sa cream in FM un mediu sigur pentru copii, un loc de joaca pentru acestia si pentru parintii lor. Ne-am extins in patru ani in doar cinci alte orase, concurand pentru licente de emisie cu cele mai mari si importante grupuri media din tara. Desi nu este pentru prima oara cand sunt scoase la concurs frecvente special adresate posturilor de radio pentru copii, este pentru prima oara cand vorbim despre un pachet de frecvente destinate exclusiv copiilor”, a declarat Nadia Tataru (foto), director general Itsy Bitsy.

Platforma educativa Itsy Bitsy include primul post de radio pentru parinti si copii din Europa, Itsy Bitsy FM, care emite on air si online, postul de radio pentru bebelusi Itsy Bitsy Bebe, ce emite exclusiv online, portalul itsybitsy.ro si Evenimentele Itsy Bitsy.

Itsy Bitsy a fost lansat in decembrie 2005. Itsy Bitsy FM emite in prezent in eter in Bucuresti, Satu Mare, Bacau, Navodari, Targoviste si Focsani, si online pe www.itsybitsy.ro, si este ascultat zilnic de peste 100.000 de parinti si copii.

Detinatoarea licentelor audiovizuale Itsy Bitsy este societatea On Air Studio SRL, ai carei actionari sunt: Nadia Tataru (actionar principal-90%) si Felix Constantin Tataru (10%).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri