"Este doar o chestiune de timp pana cand Time Warner va vinde divizia de reviste", a declarat executivul.

Time Inc, divizia de print a companiei, detine titluri de reviste ca Time, Fortune, People si Sports Illustrated. Gordon Crawford a declarat ca Time Warner va vinde Time Inc, care include reviste ca Time, Fortune, People si Sports Illustrated.

"Grupul media va scapa de divizia de publicatii si AOL, dar va pastra Warner Brothers, HBO si Turner Networks", a declarat Crawford.

"Acum ar putea avea loc achizitii, dar cel mai probabil urmeaza sa cumpere doar companii care sunt importante pentru operatiunile profitabile. Acestea nu vor fi diferite de principalul lor domeniu", a adaugat Crawford.

Crawford, a carei companii detine 8% din actiunile Time Warner, a facut aceste declaratii in cadrul unei conferinte de presa.

Compania media a raportat in luna iulie o scadere a venitului din trimestrul al doilea la 1,18 miliarde dolari, in scadere cu 2% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Veniturile provenite din segmentul publicatiilor a scazut cu 53% de la 218 milioane dolari cat erau anul trecut la 102 milioane dolari.

Time Warner este prezent si in Romania, fiind actionar al Central European Media Enterprises (CME), proprietarul Pro TV S.A. si al MediaPro Entertainment.