Trustul Adevarul Holding a achizitionat licenta internationala a revistei de celebritati OK!, care va fi lansata pe piata romaneasca in urmatoarele luni.

Cu peste 40 de milioane de cititori pe luna in intreaga lume, revista OK! are un continut variat, peste 80% din acesta fiind dedicat vietii celebritatilor locale si internationale. Editia in limba romana va fi cea de-a 21 din lume.

Revista OK! a fost lansata in premiera in 1993, in Marea Britanie.

”Lansam un titlu important intr-un an dificil, subliniind decizia companiei de a detine o puternica divizie de reviste si de a juca un rol de referinta in oferta editoriala de mondenitati internationale si romanesti. Din puzzle-ul acestei constructii mai lipseste o revista la care lucram,” declara Razvan Corneteanu, director general Adevarul Holding.

In portofoliul companiei se regasesc: Adevarul, Adevarul de Seara, Click!, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania, revista Historia, Forbes Romania, catalogul Forbes Romania 500 Miliardari.

Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev. Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007.

Cititi si Adevarul Holding va produce emisiuni TV din iarna


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si