Vlad Tudosie (foto), cel care in ultimii doi ani s-a ocupat de vanzarea de publicitate pentru postul de televiziune Discovery, va conduce de la 1 ianuarie echipa de vanzari de publicitate a diviziei TV a Intact, dupa ce in octombrie grupul a renuntat la regia Clir Media.

"Vlad Tudosie nu va mai conduce vanzarile de publicitate la Discovery incepand cu 1 ianuarie 2010. Vom selecta de pe piata din Romania un nou profesionist care sa conduca echipa locala de vanzari de publicitate, urmand sa anuntam numele acestuia de indata ce vom lua o decizie. Procesul de selectie este coordonat de Dorota Zurkowska-Bytner, Vice-President Ad Sales pe Europa Centrala, cu sustinerea echipei regionale de senior management, precum si a profesionistilor locali, intre care Ada Roseti, Channel Manager Romania", a declarat, pentru Wall-Street, Katarzyna Kieli, director general Discovery Networks Europa Centrala.

Echipa de opt oameni condusa de Tudosie va vinde publicitate pentru Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV si Antena International. Obiectivul noului departament este sa creeze pachete personalizate pentru potentialii clienti ai diviziei de televiziune a Intact. De asemenea, departamentul Trafic va fi integrat in noua echipa.

“Ei vor lucra indeaproape cu agentiile partenere pentru a le oferi tot sprijinul necesar in vederea dezvoltarii unor pachete inovative pentru clientii lor”, afirma Cristian Mihalache, business development director al Intact Media Group.

Departamentul de vanzari interne de publicitate pentru televiziune al Intact este format din Vlad Tudosie, Liviana Ionescu, Alexandru Cojocaru, Ciprian Baracu, Andreea-Mihaela Parvu, Corina Brandmeyer, Alex Petec, Cristina Plecadite, Daniela Pavel


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Redactiile Antena 3 si Observator se separa