“Imi doream foarte mult sa continui sa lucrez in acest domeniu si iata ca propunerea primita cu putin timp in urma s-a concretizat in revenirea mea la postul de televiziune unde am cunoscut de-a lungul timpului oameni extraordinari. Publicul nostru are tot dreptul la emisiuni de divertisment de cea mai buna calitate, si-mi doresc ca aportul meu la acest deziderat sa fie semnificativ, in cadrul unei echipe profesioniste si experimentate,”declara Augusta Lazarov (foto).

Augusta Lazarov are o bogata experienta in coordonarea continutului productiilor de divertisment si in adaptarea formatelor internationale la piata din Romania. Pentru Antena 1, s-a ocupat de coordonarea productiei si realizarea emisiunilor „Din dragoste”, „Noaptea erorilor”, „Geniali”, „Ciao, Darwin!”, ale telenovelelor „Secretul Mariei” si „Vocea inimii”, dar si de sitcom-ul „Scene de Caznicie”.

Noul Head of Entertainment al Antena 1 are o implicare de peste zece ani in televiziune, in ultimii 7 ani ocupandu-se de coordonarea productiei si realizarii de programe de divertisment. Pe plan international, ea a sprijinit productia programelor „Hello, Goodbye!”, „El tramposo” (”Dirty, rotten cheater”) si „Escuchala otra vez!” („Ascult-o inca o data”), difuzate in Spania.