Revista va aparea vinerea, la fiecare doua saptamani, si va fi coordonata de Elena Stoichita.

Cu peste 40 de milioane de cititori pe luna in intreaga lume, revista OK! are un continut variat, peste 80% din acesta fiind dedicat vietii celebritatilor locale si internationale.

Revista OK! a fost lansata in premiera in 1993, in Marea Britanie, impunandu-si apoi suprematia prin stilul editorial unic, dar si prin forma sa grafica.

“OK! completeaza paleta de publicatii ce vor colabora indeaproape cu tabloidul Click!. Lansam un titlu important intr-un an dificil, subliniind decizia companiei de a detine o puternica divizie de reviste si de a juca un rol de referinta in oferta editoriala de mondenitati internationale si
romanesti. Din puzzle-ul acestei constructii mai lipseste o revista la care lucram”, declara Razvan Corneteanu, director general Adevarul Holding.

Din portfoliul Adevarul Holding mai fac parte titlurile Adevarul, Adevarul de Seara, Click!, Click! pentru femei, Click! Pofta buna! si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania, revista Historia, Forbes Romania, catalogul Forbes Romania 500 Miliardari.

Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev. Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007.