Dierk Zeigert va ocupa, incepand cu data de 1 mai, functia de Director Coordonator al posturilor de televiziune B1 si Vox News.

“Dupa experienta de cinci ani avuta in Romania cu News Outdoor, aceasta este o noua provocare, alaturi de o echipa formata din profesionisti. Ma voi implica direct in atingerea obiectivelor de business ale companiilor pe care le voi coordona”, a declarat viitorul Director Coordonator al B1 si Vox News.

Dierk Zeigert (65 ani) s-a nascut in Germania si este licentiat in Stiinte Economice si Filologie. Fost diplomat cu background in Relatii Publice si in mediul de afaceri, Zeigert are experienta profesionala in pozitii de management si top management in domeniul media, in cadrul unor companii multinationale precum Wall AG, Maxwell (MGM), News Outdoor.

In ultimii cinci ani (2004 - 2009), Zeigert a detinut functia de director general al News Outdoor Romania, care apartine News Outdoor Group (NOG), parte a News Corporation (News Corp), controlata de magnatul Rupert Murdoch. Pe durata mandatului sau, a restructurat si dezvoltat News Outdoor Romania, propulsand-o pe locul 2 in topul companiilor de publicitate stradala (OOH) autohtone.

B1 este un post de televiziune generalist si national. A fost lansat in decembrie 2001 ca post local pentru Bucuresti. In 2004, News Corporation, compania media fondata de Rupert Murdoch, a achizitionat 12,5% din pachetul de actiuni al postului. Licenta audiovizuala a postului B1 apartine societatii News Television (Romania) SRL.

Vox News este un proiect de televiziune de stiri, post care a inceput sa emita in probe in noiembrie 2009 si care isi propune lansarea oficiala in toamna lui 2010. Licenta audiovizuala a Vox News apartine Sport Channel.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Iohannis il confrunta din nou pe Ponta. A doua dezbatere la B1TV