Ioan Codrut Seres a fost numit, incepand cu 1 iunie, pentru un mandat de 4 ani, presedinte al Consiliului de Administratie al TV Antena 1 SA, alaturi de Sorin Oancea - membru, George-Sorin Alexandrescu - membru/ director general, Pompiliu-Sorin Stoian - membru si Gabriel-Cristian Arsene - membru.

Pe de alta parte, au fost revocati din consiliul de administratie George-Daniel Matiescu, Cristian Marian Mihalache si Ion Darasteanu.

De asemenea, Codrut Seres ocupa tot de la 1 iunie, cu un mandat de 4 ani, si functia de presedinte al Intact Production SA, din Consiliul de Administratie facand parte si Sorin Oancea – membru, Irina Radu - membru/ director general, Pompiliu-Sorin Stoian - membru si Gabriel-Cristian Arsene - membru.

Au fost operate schimbari si in cadrul CA al societatii Antena 3. Astfel, CA este format din 1 iunie din Sorin Oancea - presedinte, Emanuel-Mihai Gadea - membru/ director general, Ioan-Codrut Seres - membru, Pompiliu-Sorin Stoian - membru si Gabriel-Cristian Arsene - membru.

Din portofoliul trustului Intact fac parte televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle, GSP-TV, Radio ZU si publicatii precum Gazeta Sporturilor, Jurnalul National, Financiarul.

Sursa foto: Agrepres