The Practice si Rogalski Grigoriu, premiate la IPRA Golden World Awards

Agentiile de relatii publice The Practice si Rogalski Grigoriu au obtinut cate un premiu la competitia internationala IPRA Golden World Awards.
Astfel, agentia The Practice, parte din grupul Leo Burnett, a fost desemnata castigatoarea categoriei “Consumer PR for an existing product” pentru campania pro-optimism a pufuletilor Gusto. Aceeasi campanie a mai fost premiata anul acesta cu un Silver Lion la Festivalul de Publicitate Cannes Lions si cu trofeul Gold Sabre pentru Europa de Est la SABRE Awards.

Rogalski Grigoriu, parte din grupul Tempo, a castigat la IPRA Golden World Awards distinctia de cea mai buna campanie de social media pentru proiectul “Scoala de bani”, un program online de educatie financiara implementat in 2009 pentru Banca Comerciala Romana (BCR). Campania a fost premiata si la SABRE, ca fiind cel mai bun program de educatie financiara, in sectiunea servicii financiare, si a primit o nominalizare la Cannes Lions.

Din cele 352 de inscrieri venite din 42 de tari, juriul competitiei IPRA Golden World Awards a selectat 26 de castigatori. Festivitatea de premiere va avea loc la Londra, pe 5 noiembrie 2010.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri