Dupa mai mult de 5 ani in care am prezentat cele mai importante subiecte din economia romaneasca si internationala exclusiv intr-un format dinamic si interactiv, online, pe wall-street.ro, consideram ca a sosit momentul pentru a edita o editie speciala.

Aceasta editie Wall-Street.ro nu este speciala doar prin faptul ca este tiparita , ci si prin accentul pus pe oameni si pe solutii concrete. Va invitam sa cititi in cele 100 de pagini ale revistei bilantul ultimilor doi ani pentru peste 100 dintre cei mai importanti manageri si antreprenori din Romania: cel mai greu moment, cea mai mare reusita profesionala, cea mai insemnata greseala ori cele mai bune sfaturi pe care le ofera celorlalti manageri si antreprenori, cititori wall-street.ro.

Revista este structurata in trei parti: doua dosare (People&Business, cu accent pe oameni, pe manageri si Practic, pe solutii concrete si sfaturi) si un cover-story, unde veti gasi zeci de testimoniale ale unor manageri reprezentativi: executivi ai celor mai mari companii din Romania, bancheri de top si brokeri, care ne prezinta lectiile si sfaturile lor de criza.

Intrucat revista a fost tiparita intr-un tiraj limitat (1,300 dintre acestea au fost trimise catre antreprenori si manageri de nivel executiv, de oameni cu care noi, cei din redactia Wall-Street, ne aflam permanent in contact), am ales ca 100 de exemplare sa fie trimise cititorilor pe baza unui concurs, prin tragere la sorti. Tot ce trebuie sa faceti este sa recomandati wall-street.ro colegilor de serviciu. Procesul este simplu: folositi formularul din urmatorul link si completati adresele de email de serviciu ale colegilor dumneavoastra.

Cotidianul online de business wall-street.ro, editat de catre InternetCorp., a afisat in luna septembrie o audienta de 711.337 clienti unici, in urcare cu aproximativ 8,1% fata de luna august, situandu-se in varful topului publicatiilor de profil, potrivit datelor Studiului de Audienta si Trafic Internet (SATI).

Astfel, wall-street.ro a inregistrat in luna septembrie 711.337 clienti unici, 1.270.467 vizite si 3.518.560 afisari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Ce clauze speciale pot fi incluse pe o polita CASCO?