Un prim pas al proiectului va fi elaborarea planului strategic de dezvoltare a continutului si imaginii The Money Channel.

”Dorim ca parteneriatul cu Ogilvy sa joace un rol important in dezvoltarea canalului nostru de televiziune, care adreseaza o tema majora in contextul actual: cea economica. Impactul acestei teme in viata societatii romanesti si felul in care The Money Channel si-o asuma sunt motivele pentru care in perioada urmatoare vor fi alocate importante resurse financiare destinate dezvoltarii The Money Channel”, a spus Daniel Apostol, Director Executiv The Money Channel

Planurile de consolidare a pozitiei canalului de televiziune includ atat o noua grila de programe, cat si dezvoltarea unei serii de proiecte editoriale speciale: platforme de business, evenimente si conferinte organizate sub umbrela The Money Channel, cum ar fi The Money Channel Business Tour sau Business Trends Roundtables.

Citeste si:

In aceeasi linie, The Money Channel anunta o noua organizare editoriala. Astfel, Dan Suciu, realizator de emisiuni inca de la lansarea postului si membru in managementul editorial ca Editor of the day, Director de programe si mai apoi Redactor sef, a fost numit Director editorial, coordonand strategia si politica editoriala, iar Andreea Negru - Realizator de emisiuni si Editor coordonator - este noul Redactor sef al The Money Channel si va conduce echipa redactionala a postului de televiziune.

Planul de dezvoltare a platformei de comunicare va fi realizat in aceasta toamna, iar campania de comunicare va fi lansata la inceputul anului viitor.