Pe 5 decembrie a avut loc a XI-a editie a Oskar Capital, eveniment asteptat in fiecare an de comunitatea de business din Romania. Evenimentul a fost organizat de Odyssey si a avut loc la Muzeul National de Arta Contemporana.

Oskar Capital, marca a trustului Ringier, este o gala de prestigiu care premiaza cele mai de succes afaceri precum si personalitati din lumea de business din Romania, un adevarat barometru al economiei romanesti. Devenit traditie, anul acesta Oskar Capital a ajuns la a XIa editie.

Razvan Corneateanu – director executiv Ringier: “In fiecare an ne alegem o tema ca fiind subiectul in jurul caruia construim intregul eveniment. Alegem aceasta tema functie de momentele care marcheaza comunitatea de afaceri din Romania. In 2004 tema a fost “Leul greu” iar pentru 2005 am ales, impreuna cu agentia Odyssey, tema “Tehnologie si design” privita din perspectiva urmatoare: viitorul unei afaceri este generat de mixul perfect dintre tehnologie si design. “

Odyssey a dezvoltat conceptul care a fost integrat atat in décor cat si in principalele hapeninguri ale evenimentului. Principalii sponsori ai editiei 2005 ai Oskar Capital au fost Connex-Vodafone, Automobile Bavaria, Media & Galaxy, Rovere Mobili, Helvetansa, Nokia si MacGallery – Apple.

“ Organizam din 2004 acest eveniment pentru Ringier. Este un proiect important pentru industria de business si ne bucuram ca ne-am adus si noi aportul prin livrarea unui eveniment de tinuta.” a declarat Diana Flutur , Director General Odyssey.

Echipa care a lucrat la acest proiect este formata din:
Ringier - Razvan Corneteanu, Ioana Voicu, Georgeta Coman, Dana Capitanu, Iulian Bortos, Dragos Nedelcu
Odyssey – Diana Flutur, Ana Patriciu , Dan Panaitescu, Alexandru Aron, Nicolae Banica si Ioana Lucescu.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »