Mirela Angelescu, Managing Director din iunie 2008, si Theodor Sandu, director de creatie, vor parasi DDB Bucuresti incepand cu 31 decembrie pentru a calatori prin lume, anunta agentia.

Indatoririle Mirelei Angelescu la DDB vor fi preluate de Angelos Coursoumis, CEO, in timp ce rolul de director de creatie ii va reveni, incepand cu ianuarie 2011, Corinei Bacanu, care a ocupat functia de Head of Copy din octombrie 2008.

“Mirela si Theodor au imbratisat valorile noastre si au contribuit la cresterea noastra in ultimii doi ani. Le dorim drum bun in noua calatorie a vietii lor! La DDB, incurajam talentul in beneficiul oamenilor nostri si al brandurilor de care avem grija. Ne vom folosi de toate resursele pe care le avem la dispozitie pentru a ne dezvolta si mai mult, oferind servicii complete, de calitate, pentru toate brandurile si clientii nostri”, a declarat Angelos Coursoumis, CEO al agentiei.

Recent, DDB Bucharest a pierdut contul McDonald’s, unul dintre cei mai importanti clienti ai agentiei, dupa 15 ani de colaborare.

Fondata in 1996, agentia DDB Bucharest este membra a DDB Worldwide Communications Group.

Sursa foto: AdPlayers.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Coronavirus | Kanal D face modicări în grila de programe
Setari Cookie-uri