Proiectul saptamanii: Un mall de 250 mil. euro in Titan

Grupul de investitii irlandez Caelum Development a inceput lucrarile de constructie a proiectului ParkLake Plaza din cartierul Titan, valoarea investitiei fiind estimata la 250 de milioane de euro. Constructia proiectului va dura circa doi ani si jumatate.

Dezvoltatorul a desemnat companiile Apolodor si Edrasis – C. Psallidas pentru a efectua lucrarile de excavare si preliminarii de fundatii speciale, Apolodor incepand lucrarile pe 25 octombrie. Caelum a anuntat ca va numi in continuare un contractor general care va prelua si continua lucrarile incepute.

In prezent, mall-ul este preinchiriat in proportie de 50% si dezvoltatorii poarta negocieri pentru inchirierea a inca 20%.

Pe perioada lucrarilor de constructie vor fi create aproximativ 3.000 de locuri de munca, iar dupa deschidere vor fi disponibile aproximativ 2.500 de posturi, se mai arata in comunicatul dezvoltatorului.

Principalii chiriasi ai ParkLake Plaza vor fi cinematograful Cinema City, centrul de fitness Pure Fitness si hipermarketul Cora. Investitia in mall-ul din Titan este estimata la 250 de milioane de euro.

Caelum Development a intrat pe piata locala in anul 2006, achizitionand un teren de circa 8,2 hectare in apropierea Parcului Titan din sectorul 3. In 2009, grupul a obtinut permisiunea de a construi un centru comercial si recreativ cu cinci etaje si o suprafata de 110.000 mp inchiriabili, iar de atunci s-a lucrat la refacerea conceptului si preinchirierea mall-ului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri