Adama construieste 77 de apartamente in Berceni: preturi de la 39.900 euro

Adama construieste 77 de apartamente in Berceni: preturi de la 39.900 euro

Dezvoltatorul imobiliar Adama, detinut de grupul austriac Immofinanz, incepe constructia unui nou complex imobiliar in cartierul Berceni din Bucuresti, cu 77 de apartamente, investitie de trei milioane de euro, care va fi sustinuta din fonduri proprii. Suprafetele apartamentelor din proiectul numit Evocasa Serenia variaza intre 36 metri patrati pentru un studio si 63 metri patrati pentru un apartament de 3 camere, iar preturile pornesc de la 39.900 euro (TVA inclus).

"Sudul Capitalei a cunoscut cea mai mare extindere rezidentiala in ultimii 3 ani, dar dezvoltarile au avut loc mai ales in afara orasului", a declarat Alina Necula, head of marketing & sales Adama Group.

Proiectul rezidential MetroCity Academiei - preturile incep de la 57.000 euro

Proiectul rezidential MetroCity Academiei - preturile incep de la 57.000 euro

Dezvoltatorul imobiliar Construct Aprodex va investi aproximativ 10 milioane de euro in dezvoltarea MetroCity Academiei. MetroCity Academiei va avea 230 de apartamente, primul bloc, avand 12 etaje cu 110 unitati, urmand a fi terminat la finalul acestui an iar restul, amplasate intr-un bloc cu doua tronsoane, urmand a fi finalizate la jumatatea anului viitor. Proiectul este finantat de catre Garanti Bank.

Ansamblul rezidential, dezvoltat pe un teren de aproximativ 7.000 de metri patrati, este amplasat la 300 de metri de noua statie de metrou Academia Militara, pe Strada Ion Garbea, cu vedere spre Academia Militara si in apropierea Parcului Romniceanu. Vor fi disponibile locuri de parcare subterane, iar la parterul cladirilor vor fi amenajate spatii comerciale.

Preturile locuintelor din cadrul MetroCity Academiei pornesc de la 56.700 de euro + TVA pentru un studio cu o suprafata construita de 66 metri patrati, de la 62.000 de euro + TVA pentru un apartament cu doua camere cu o suprafata construita de 67 metri patrati si de la 87.000 de euro + TVA pentru un apartament cu trei camere, avand o suprafata construita de 97 metri patrati. MetroCity Academiei va participa si la Targul Imobiliar National, care va avea loc intre 16 si 19 aprilie in Piata Constitutiei, unde preturile apartamentelor din cadrul proiectului vor fi cu pana la 4% mai mici.

Metalurgiei Park Residence - Preturi de la 800 euro/mp util

Metalurgiei Park Residence - Preturi de la 800 euro/mp util

Metalurgiei Park Residence reprezinta cel mai mare pariu rezidential din zona de sud de pana in prezent. Potrivit lui Catalin Grigore, seful SudRezidential pana la finalul lui 2016 vor fi construite, intr-o prima etapa, minimum 5.000 de locuinte in Metalurgiei Park Residence. Intr-o prima faza dezvoltatorii vor incepe constructia unui total de 2.000 de locuinte.

Constructia propriu zisa pentru primele 2.000 de unitati ia startul in aceasta primavara, iar primele termene de finalizare sunt la finalul lui 2015. Constructiile vor fi finantate din fonduri proprii, iar toate proiectele sunt dezvoltate prin firme, nu pe persoana fizica. Fiecare apartament va avea loc de parcare si va exista in plus si locuri de parcare pentru vizitatori. Costul unui loc de parcare va fi de 1.500 de euro plus TVA. Preturile in proiect vor pleca de la circa 800 de euro/mp util cu TVA de 5% inclusa.

Rotar Residence - proiectul de la Turbomecanica va lua startul in mai

Rotar Residence - proiectul de la Turbomecanica va lua startul in mai

O familie din Turcia vrea sa dezvolte un proiect rezidential de peste 1.000 de locuinte pe un teren de 3,3 hectare cumparat de la fosta uzina Turbomecanica din cartierul Militari, in prima faza urmand sa fie construite 300 de apartamente, investitie de 10-12 milioane de euro.

Catalin Andrei, partener al agentiei imobiliare Pro Est Invest, compania care a intermediat achizitia terenului, a mentionat, anterior, ca pe teren urmeaza sa fie construit, in etape, un proiect rezidential de circa 1.100 de apartamente, in 15 blocuri, din care in prima faza vor fi dezvoltate 300 de unitati. "Investitia in prima faza va fi de 10-12 milioane de euro, suportata din fonduri proprii, iar urmatoarele faze vor fi dezvoltate in functie de cererea de pe piata.

Investitorii au mai dezvoltat un proiect mai mic, pilot, de 31 de apartamente, dar nu au experienta prea mare pe piata rezidentiala, de aceea vor dezvolta in etape. Constructia va incepe in mai, proiectul fiind in faza obtinerii PUD-ului. Daca incepem la aceasta data, prima faza va fi livrata in decembrie", a adaugat Andrei, in urma cu cateva saptamani.