Motoractive Leasing IFN, parte a companiei GE Money in Romania, a lansat un produs de leasing financiar cu dobanda variabila in functie de dobanda pietei interbancare europene si o perioada de finantare de pana la sapte ani, a declarat Florentina Babasanda, directorul de vanzari al companiei.

Astfel, dobanda la finantarea in euro variaza in functie de dobanda pietei interbancare europene (Euribor) la o luna si este in prezent de 6,95% pe an.

Produsul a fost lansat cu ocazia editiei din acest an a Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB), iar oferta este valabila intre 5 si 15 octombrie. Produsul se adreseaza atat populatiei cat si firmelor care doresc sa achizitioneze orice model sau marca de masina prin Motoractive Leasing. Clientii pot obtine o finantare in valoare totala de pana la 100.000 de euro, pe o perioada cuprinsa intre unu si sapte ani, a precizat Babasanda.

Pentru clientii care au deja un contract de leasing la Motoractive si se hotarasc sa mai incheie unul pe perioada Salonului Auto, compania ofera posibilitatea de a plati un avans minim de 5% din valoarea bunului finantat. Aceasta oferta este valabila si pentru persoanele fizice sau juridice care cumpara vehicule comerciale usoare sau autoturisme ale unuia dintre producatorii parteneri traditionali ai Motoractive.

Aplicantii care vor sa incheie pentru prima data un contract de leasing la Motoractive trebuie sa plateasca un avans cuprins intre 8% si 50% din valoarea automobilului.

Motoractive Leasing este specializata in leasing pentru autoturisme, atat noi cat si second hand, vehicule comerciale si echipamente pentru diverse industrii. Compania se adreseaza in principal segmentului corporativ, care reprezinta 90% din portofoliul firmei, in timp ce clientii persoane fizice au o pondere de doar 10% din totalul clientilor Motoractive.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
Garanti Leasing, acord cu FNGCIMM pentru sustinerea IMM-urilor
Setari Cookie-uri