Ansamblul Swiss Residence va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 3.000 mp si va fi predat in trei faze, aferente celor trei imobile. Valoarea totala a proiectului va depasi 15 milioane de euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Swiss Residence va cuprinde trei blocuri a cate cinci etaje fiecare, totalizand 45 de apartamente cu suprafete cuprinse intre 127 mp si 299 mp. Pentru apartamentele cu doua dormitoare suprafata construita variaza intre 127 si 146 mp, pentru apartamentele de trei dormitoare, intre 143 si 213 mp, iar suprafata penthuose-urilor variaza intre 183 si 299 mp, toate suprafetele incluzand terase.

Preturile incep de la 1.700 euro/mp plus TVA, iar pentru primii cinci cumparatori locul de parcare este gratuit.

Citeste si:

Nogabella Group a fost fondata in Elvetia si are ca obiect de activitate domeniile imobiliar si financiar, avand la baza principiile si valorile elvetiene si germane. Compania activeaza in special pe segmentul rezidential de lux. Grupul si-a inceput activitatea in Frankfurt si Dusseldorf in anul 2006 si si-a continuat dezvoltarea, extinzandu-se pe segmentul imobiliar in Elvetia si Germania.

DTZ este o companie internationala de servicii si consultanta imobiliara cu o retea de 200 de birouri in 150 de orase. DTZ are 12.500 de angajati in 45 de tari si ofera companiilor servicii de consultanta precum: agentie, brokeraj, evaluare si cercetare, investitii, finantari corporative si managementul proprietatilor.