Unul dintre clientii noului proiect este Mihai Stoica, actualul conducator al clubului Unirea Urziceni, care si-a cumparat deja o casa, in valoare 84.000 euro plus 5% TVA.

Prima faza a proiectului Green City consta in construirea a 356 case Neva, cu termen de livrarea in aceasta toamna. Tot atunci, va fi finalizata si gradinita, scoala si supermarketul Mega Image.

Casele de tip Neva au o structura de P+1, cu o suprafata de 158 mp construiti, dintre care 117 mp suprafata utila si o curte de 100 mp. Pretul standard este 84.000 euro plus 5% TVA, in pret nefiind incluse finisajele.

Proiectul Green City mai cuprinde un hotel cu centru Spa & Wellness, piscina interioara si exterioara, sala de fitness, zece km de piste ciclabile si sase terenuri de tenis.

Intregul proiect este finantat de unitatea pilot Alexandru Obregia a bancii romanesti CEC Bank, care acorda imprumuturi ipotecare pentru cumpararea unei case in Green City cu un avans de 15%.

“Pentru cine nu are banii pentru avans se poate acorda si un credit nenominalizat. Creditul se acorda pe 35 de ani cu o dobanda pentru primul an de 10,48%. Pentru un astfel de credit ipotecar se iau in calcul veniturile intregii familii”, a explicat Adrian Popescu, directorul directorul sucursalei CEC Bank Alexandru Obregia.

Green City Residence este amplasat la km 17 pe DN5 (Bucuresti-Giurgiu), mijloace de transport ce asigura legatura ca Bucurestiul fiind o linie RATB, doua linii maxi-taxi si acces la statii de cale ferata. Agentul exclusiv de vanzare este compania de consultanta imobiliara EuroMetropola.