In urma cu trei ani, Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa pe piata locala, a infiintat o noua structura, Directia Proprietati Imobiliare, pentru a administra si inchiria portofoliul imobiliar al companiei, estimat in prezent la circa 127.000 mp inchiriabili.
Recent, operatorul a lansat portalul realestate.romtelecom.ro pentru a promova inchirierea proprietatilor imobiliare, pana in momentul de fata fiind postate peste 150 de anunturi, care insumeaza circa 127.000 mp inchiriabili, potrivit reprezentantilor Romtelecom.

Portofoliul imobiliar al Romtelecom cuprinde spatii de birouri, depozite, spatii tehnice, turistice, apartamente si terenuri, amplasate atat in Bucuresti, cat si in celelalte orase din tara.

De exemplu, in apropiere de Piata Sudului din cartierul Berceni, este disponibil un spatiu comercial cu o suprafata de circa 1.500 mp. “Cladirea multifunctionala are un regim de inaltime de S+P+3 si o suprafata utila totala de 2.737,96 mp. Imobilul detine suprafata disponibila atat de birouri cat si comerciala ce se preteaza a fi inchiriata ca spatiu pentru clinica medicala, call center sau sala de fitness”, se arata in anuntul publicat pe portalul realestate.romtelecom.ro .

In statiunea Mamaia, poate fi inchiriat un spatiu turistic cu o suprafata de aproape 3.000 mp. ”Imobilul este situat in centrul statiunii Mamaia, in apropierea de restaurantul Melody si a Cazinoului Mamaia. Spatiul are un regim de inaltime de S+P+M+3 si o suprafata utila totala de 2.946,70 mp. Suprafata disponibila se preteaza a fi inchiriata ca hotel”, mentioneaza anuntul Romtelecom.

Cel mai mare spatiu postat pe site este un depozit cu o suprafata de 13.709 mp, amplasat in zona Trafic Greu, in imediata apropriere a parcului Carol.

Ofertele de inchiriere contin informatii precum suprafata, zona, fotografii si persoane de contact. Activitatea de vanzare-inchiriere a proprietatilor este sustinuta in prezent de sapte agenti care acopera toate zonele tarii, spun reprezentantii Romtelecom.

Pe langa ofertele de inchiriere, portalul face referire si la servicii de consultanta in constructii, administrare a proprietatii si servicii de securitate si protectie.

Noul sediul central al Romtelecom se afla in proiectul City Gate, din zona Piata Presei, unde operatorul a inchiriat peste 12.000 mp de birouri, repartizati pe 12 etaje, pentru cei peste 1.000 de angajati.

Controlat in proportie de 54,01% de grupul elen OTE, Romtelecom este cel mai mare operator local de telecomunicatii fixe, cu circa 4,5 milioane de clienti pe segmentele Internet, TV digitala si telefonie fixa.

Sursa foto: realestate.romtelecom.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri