Cea mai mare comanda de anul acesta este dubla fata de cea din 2013 si a constat in diverse buchete de flori, de la trandafiri, la irisi, zambile, narcise.

„Insa am avut si comenzi de 1.500 – 2.000 euro, insa nu cu livrare in aceeasi locatie, deci comparativ vorbim de o dublare”, mai spune Dosinescu.

Pe de alta parte, comanda medie a fost de aproape 60 euro fata de 45 euro in anii anteriori. De asemenea, valoarea totala a comenzilor a fost de circa 30.000 euro, dublu fata de perioada similara din 2013.

„Valentine’s Day este mult superioara in cifre, vanzari, adoptare de catre romani, fata de Dragobete. Florile cu cele mai mari vanzari au fost trandafirii rosii, de departe. Din obisnuinta, romanul ofera trandafiri rosii, insa observ o tendinta de a se indrepta si catre alte tipuri de flori, insa avem nevoie de timp pentru a educa clientii in acest sens”, afirma antreprenorul.

Future Healthcare: Ce trebuie...
Citeste si: Serializarea medicamentelor, intre piata farmaceutica si pacienti

Marius Dosinescu, CEO si cofondator al Floridelux.ro, va fi speaker alaturi de reprezentantii altor magazine online la ecomTEAM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing digital, care va avea loc pe 2-3 aprilie, la Brasov.

Ultimele zile de reduceri de 30% pentru bilete la comTEAM

Cei care isi cumpara bilete la ecomTEAM pana luni, 3 martie, la ora 24.00, beneficiaza de un discount de 30% din pretul integral al biletului.

Reprezentantii magazinelor online au parte de preturi speciale si la fel grupurile de cel putin trei persoane.

In cele doua zile de conferinta si workshop-uri participantii vor afla de la specialisti romani si internationali cele mai importante trenduri in comertul electronic, date relevante din domeniu, sfaturi si studii de caz cu aplicabilitate imediata.

Cadouri de Dragobete pentru...
Citeste si: Cadouri de Dragobete pentru el: gadgeturi la reducere

Printre alti speakeri care vor participa la eveniment se numara Iulian Stanciu, directorul general al eMag.ro; Marius Pahomi, directorul general al Conversion; Dan Bulucea, CEO al Google Romania; Catalin Cretu, directorul general al Visa Europe Romania; Daniel Nicolescu, CEO al PayU pentru Europa de Sud Est; Lucian Aldescu, directorul general al DPD Romania; Razvan Diratian, CEO al Avon Romania si Republica Moldova; Marian Alecsiu, CEO si cofondator al F64 Studio si Dan Vidrascu, CEO al Elefant.ro.

Pe de alta parte, in cadrul conferintei, dar si la workshopuri vor participa specialisti internationali precum David Sottimano, consultant in cadrul Distilled, una dintre cele mai cunoscute agentii britanice de marketing digital, Alison Battisby, consultant in social media- cu experienta in cadrul unor companii precum Nokia ori Tesco si John Heffernan, director de vanzari pentru digital in cadrul Foundry Communications, unul dintre jucatorii majori intre agentiile britanice de design.

Fondat de 2Parale in 2011, ecomTEAM este organizat de anul trecut de WALL-STREET.RO.

Partenerul principal al evenimentului este Profitshare, parteneri sunt PayU, DPD si Vodafone, iar sponsorii Visa, Gemius, Zitec, Okazii.ro, Daedalus Millward Brown si Cashout.

Cadouri de Ziua...
Citeste si: Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru ea: gadgeturi la reducere

Partenerul oficial de netwoking al evenimentului este Microsoft iar partenerul oficial de distractie este Shopmania.

Partenerii media ai evenimentului sunt: IAB Romania, ARMO, Cariere, IQads, Smark, Retail-FMCG, PMR, PRIME si Social Media Brasov.