Google a lansat un website numit Switch care are ca unic scop invatarea utilizatorilor de Apple iOS cu sistemul de operare Android, pentru a le face mai usoara trecerea catre aceste terminale mobile. Site-ul vine ca raspuns al unui proiect similar lansat de Apple luna trecuta.

In esenta, site-ul este un manual despre cum sa transferi fotografii, mail-uri, videoclipuri, contacte sau muzica de pe iOS pe Android. Site-ul reprezinta practic un atac la Apple, mesajul transmis fiind, in mod clar, “uite, ce poti face pe iOS poti face si pe Android si iti si oferim informatiile necesare pentru a face trecerea cat mai usor”.

Apple si Google sunt doi dintre cei mai aprigi concurenti din tehnologie; Apple a declarat intr-o conferinta saptamana trecuta ca Android “se fragmenteaza”, subliniind ca platforma are probleme in a atrage utilizatorii catre o singura versiune. Google are in prezent circa 51% cota de piata din SUA pe segmentul sistemelor de operare, Apple avand putin peste 42%, conform ComScore.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Actualizari Google Maps, pentru cei care merg cu transportul in comun