Techsylvania se va desfasura intre 21 si 24 mai in Cluj si este cel mai mare eveniment din regiune dedicat tehnologiei. Iata ce poti vedea si afla in timpul acestuia, conform Adevarul.

Stiinta fara tehnologie ar fi mult mai dificila, iar la granita celor doua se gasesc entitati precum NASA. Din partea agentiei vine Ioana Cozmuta, manager al departamentului de cercetare pe inovatie si microgravitatie. Ioana contribuie la inovarea economiei din domeniul tehnologiei spatiale in cadrul celei mai mari agentii spatiale guvernamentale din SUA.

Ea va povesti mai multe despre profesia sa si despre felul in care se imbina tehnologia si inovatia intr-o organizatie gigant. Apoi, Tim Draper este recunoscut drept unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de investitii, pe plan mondial. Tim Draper este cofondator si managing partner al fondului de investitii Draper Fisher Jurvetson, care detine nu mai putin de 3,5 miliarde de dolari in administrare, conform Crunchbase, cu misiunea de a finanta afaceri debutante in domeniul tehnologiei. Investitorul va impartasi in cadrul conferintei Techsylvania informatii cu privire la provocarile intampinate in demersul sau profesional.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: jeka84 / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Experiment: Un miliardar da cate 9.000 $ followerilor de pe Twitter