Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca au fost admise la tranzactionare trei noi emisiuni individuale de certificate emise de catre Erste Group Bank AG, in cadrul sectorului produse structurate.
Prima zi de tranzactionare va fi marti, 8 martie 2011.

Noile produse structurate sunt certificate turbo short si turbo long cu activ suport pe aur (GOLD), cu simbolurile EBGLDTS3 si EBGLDTL2, respectiv turbo short cu activ suport contractul futures pe petrol (WTI LIGHT SWEET), cu simbolul EBWTITS3.

Pe segmentul de produse structurate se tranzactioneaza 12 certificate index si 9 turbo emise de Erste Group si Raiffesein Centrobank.

Produsele structurate emise de Erste Group Bank AG beneficiaza de serviciile furnizorului de lichiditate Banca Comerciala Romana. Lansata in 8 iulie 2010, piata produselor structurate BVB a fost in atentia investitorilor.

Valorea medie zilnica a tranzactiilor in 2011 este de 193.000 euro, cu 123% peste nivelul anului 2010, in timp ce volumul total al pietei a depasit deja nivelul inregistrat in 2010.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri