CEO-ul Bursei din Viena a fost reconfirmat in functie

Consiliul de supraveghere al Bursei din Viena a aprobat in unanimitate prelungirea contractelor managerilor Michael Buhl si Heinrich Schaller pentru inca cinci ani, pana in iunie 2016, se arata intr-un comunicat remis de operatorul austriac.

Echipa de management se ocupa si de business-ul CEE Stock Exchange Group, holdingul format din bursele din Budapesta, Ljubljana, Praga si Viena, format in ianuarie 2010.

Consiliul de supraveghere a prelungit si mandatul celor doi din conducerea grupului bursier.

“Prin prelungirea mandatului echipei de management acordam credit deplin succesului avut de conducerea bursei din Viena si a Grupului Bursier din Europa Centrala si de Est si asiguram continuitatea operationala si strategica a celor doua companii”, a declarat Friedrich Kadrnoska, presedintele consiliului de supraveghere a celor doua entitati.

In plin sezon de anuntare a dividendelor aferente anului 2010, Bursa din Viena a anuntat ca isi extinde gama de indici bursieri cu indici ai dividendelor si produse derivate conexe (contracte futures exprimate in indici ai dividendelor). Jucatorii din piata austriaca vor putea practic sa mizeze pe dividendele companiilor inainte de anuturile oficiale, cumparand contracte derivate pe noul indice.

Citeste si Cum ar arata Fondul Proprietatea pe o bursa de peste 900 mld. euro

Sursa foto: http://en.wienerborse.at/


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri