Actionarii furnizorului de servicii de training IT Bittnet Systems (BNET) au aprobat in Adunarea Generala majorarea capitalului social si o emisiune de obligatiuni in valoare de 3,35 mil. lei.

Ca urmare a majorarii de capital, actionarii vor primi doua actiuni gratuite pentru fiecare titlu detinut. Actiunile vor fi preferentiale, cu dividend prioritar si fara drept de vot. Majorarea se va face prin incorporarea profiturilor din ultimii ani (900.000 lei), dar si printr-un aport in numerar al actionarilor estimat la 680.000 lei.

De asemenea, actionarii Bittnet au mai aprobat, de principiu, o emisiuni de obligatiuni in valoare de 3,35 mil. lei, cu scadenta de 3-5 ani si cu o rata a dobanzii de maxim 9% pe an.

Bittnet este prima companie care activeaza in sectorul IT listata in piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti. Titlurile BNET cresteau pe bursa cu 11,7%, pana la 3,24 lei la startul sedintei de vineri. Avand in vedere aceasta cotatie, compania este evaluata la 14,5 mil. lei.

Citeste si:
FintechOS, declarată compania anului de către ANIS
FintechOS, declarată compania...
Sursa foto: BVB

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri