Aceasta achizitie stabileste o platforma de tranzactionare de actiuni in Romania pentru Morgan Stanley cu scopul de a avea un acces mai bun pe piata de capital romaneasca.

„Suntem incantati de intrarea intr-un parteneriat cu HTI, una din principalele societati independente de brokeraj de valori mobiliare din Romania. Pietele financiare din Romania devin din ce in ce mai sofisticate, iar HTI este plasat ideal pentru a aduce catre Morgan Stanley si catre clientii nostri oportunitatile extraordinare pe care le poate oferi aceasta tara”, a declarat David Russel, director executiv si conducatorul activitatii de tranzactionare actiuni pentru Europa.

„Angajamentul Morgan Stanley fata de piata de capital romaneasca marcheaza un stadiu important in dezvoltarea serviciilor financiare ale acestei tari. Sunt sigur ca acest parteneriat va reprezenta un beneficiu important pentru clientii nostri institutionali si corporatisti deoarece intentionam sa extindem oferta noastra de servicii si produse in Romania”, a spus Daniel Tepes, actionarul principal al HTI.

Morgan Stanley este o companie de servicii finaciare globala, oferind o gama larga servicii de tip „investment banking”, valori mobiliare, managementul investitiilor si servicii de administrare a averii. Angajatii firmei deservesc clienti in toata lumea, incluzand corporatii, guverne, institutii si persoane fizice, din mai mult de 600 de birouri in 33 de tari. Pentru mai multe informatii despre Morgan Stanley, va rugam vizitati