Societatea de brokeraj Intercapital Invest a inregistrat in primele sase luni ale anului 2008 tranzactii cu actiuni in valoare de 482 milioane lei, in crestere cu 32% fata de valoarea inregistrata in primele sase luni ale anului precedent, informeaza un comunicat remis de companie.

Intercapital Invest a fost compania de brokeraj care a inregistrat cea mai mare crestere a valorii tranzactii cu actiuni in primul semestru al anului 2008 fata de primul semestru al anului 2007. Valoarea tranzactiilor cu actiuni incheiate de toate firmele de brokeraj membre ale BVB a scazut cu 43% in prima jumatate a anului 2008 fata de prima jumatate a anului 2007

Veniturile totale obtinute de Intercapital Invest in primul semestru al anului 2008 au fost de 4,4 milioane lei, in crestere cu 42% fata de veniturile obtinute in primul semestru al anului precedent.

Valoarea tranzactiilor cu obligatiuni intermediate de Intercapital Invest in primele sase luni ale anului 2008 a fost de 3,9 milioane lei, in timp ce valoarea tranzactiilor firmei cu instrumente derivate la BMFMS a fost de 651 milioane lei, in crestere cu 18% fata de valoarea din primele sase luni ale anului 2007.

Numarul clientilor investitori ai firmei a atins 3.907 la sfarsitul lunii iunie 2008, in crestere cu 32% fata de numarul clientilor inregistrat la sfarsitul lunii iunie 2007.

Intercapital Invest este una dintre cele mai mari companii de brokeraj din Romania, oferind servicii de intermediere a tranzactiilor cu actiuni, obligatiuni si derivate; consultanta si analiza financiara ; intermedierea ofertelor publice de cumparare si de vanzare de actiuni si obligatiuni. Compania a fost infiintata in anul 1995 ca membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti si face parte din grupul de firme al Fondului Romano-American pentru Investitii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
In vizita la noul sediu Tradeville: brokeraj in toiul iernii