Paul Brendea are o experinta de 8 ani in cadrul Departamentului de Analiza la Prime Transaction, dupa finalizarea studiilor Academiei de Studii Economice.

Analistul este de parere ca domeniul pietei de capital este foarte dinamic, cine lucreaza aici nu are cum sa se plictiseasca.

“Uneori valul de informatie e atat de bogat incat ii faci cu greu fata. Si trebuie sa fii mereu atent si la ce se intampla peste mari si tari, nu numai la noi. Iar la analiza, ajungi la un moment dat sa cunosti societatile bine, ai impresia ca nu mai e nimic nou, si brusc mai descoperi cate ceva in plus, care vine sa completeze tot mozaicul acesta. De fapt, nu se termina niciodata. Urmaresc companiile din Romania din 2003, pe unele le-am vazut cum cresteau de la un an la altul, pe altele disparand de pe bursa, au mai venit unele noi si pot sa spun ca peisajul bursier din tara noastra nu este deloc unul anost”, continua Brendea

Citeste si:

Casa de brokeraj Prime Transaction ofera servicii de investitii financiare in valori mobiliare – actiuni, obligatiuni emise de organisme publice sau private sau orice alte instrumente financiare admise la traznactionare pe o piata reglementata - si instrumente financiare derivate – contracte futures, options.

Va invitam sa trimiteti in cursul acestei saptamani intrebarile si subiectele de discutie pentru Paul Brendea, care ne va raspunde intr-o editie viitoare a Live Wall-Street, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare: