Potrivit Bostina si Asociatii, cele sapte societati sunt Athenee Palace SA Bucuresti, Lido SA Bucuresti, Predeal SA, Robinson SA Predeal, Litoral SA Constanta, Mamaia SA Constanta si Neptun–Olimp SA.

In prima instanta, casa de avocatura urmeaza sa elaboreze documentatia privind selectia brokerului si sa asigure Ministerului asistenta juridica pe parcursul procesului de listare.

Proiectul va beneficia de asistenta juridica din partea unei echipe mixte, formate din sapte avocati specializati in domeniile piata de capital, privatizare si achizitii publice, echipa coordonata de Olimp Barbulescu, conform NewsIn.

"Listarea celor sapte companii din portofoliul MIMMCTPL va avea efecte pozitive asupra pietei de capital care, in prezent, resimte din plin efectele crizei financiare internationale", a declarat Olimp Barbulescu.

Citeste si:

Casa de avocatura este implicata in acest moment in procesele de listare pe bursa a Romtelecom SA, Nuclearelectrica SA si a opt companii aflate in portofoliul Ministerului Transporturilor.

Decizia si momentul listarii vor fi stabilite de catre consultant, in urma evolutiei de ansamblu a pietei nationale de capital si a pietelor internationale.

Bostina si Asociatii a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 14,49 milioane euro si are peste 130 de avocati si colaboratori. Firam de avocatura detine birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 13 mari orase din Romania.

In 2007, Bostina si Asociatii a stabilit un parteneriat cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.