Claudiu Silaghi, membru in Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania (TLV), a vandut un pachet de 13,06 milioane de actiuni, mai exact 1,2% din capitalul bancii. Pretul la care au fost vandute actiunile a fost de 1,62 lei/actiune.

Astfel, Claudiu Silaghi a incasat 21,15 milioane lei (aproximativ 5 milioane euro) din vanzarea celor peste 13 milioane de actiuni.

Claudiu Silaghi a achizitionat pachete de actiuni emise de Banca Transilvania incepand din vara anului 2007 si a continuat pana in 2008. Pretul mediu la care a cumparat actiunile este de 0,8 lei/titlu.

In sedinta de tranzactionare de astazi a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a avut loc o tranzactie deal cu 2,3% din capitalul social al Bancii Transilvania (TLV).

Cele 24,3 milioane de actiuni au fost cedate in 5 tranzactii. Ultimul pret la care s-au realizat tranzactiile a fost de 1,62 lei/actiune, exact acelasi pret la care Claudiu Silaghi a vandut mai mult de 13 milioane de actiuni TLV. Valoarea totala a schimbului realizat la putin timp dupa deschiderea sedintei bursiere a fost de 39,36 milioane lei (9,33 milioane euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Setari Cookie-uri