Horia Ciorcila va intra in conducerea SIF1, de indata ce va aparea un loc vacant

Presedintele Bancii Transilvania, Horia Ciorcila, va fi numit administrator al SIF Banat-Crisana (SIF1) cand va aparea un loc vacant, in urma intelegerilor incheiate intre mai multi actionari care contesta adunarea generala din aprilie 2009 si societatea de investitii.
De asemenea, SIF Banat-Crisana i-a acceptat pe Claudiu Silaghi si Dragos Bilteanu ca administratori provizorii pe locurile vacante din consiliul de administratie al societatii, potrivit NewsIn.

Pentru rezolvarea litigiilor legate de AGA din aprilie 2009, cand a fost aleasa o noua conducere, SIF1 a incheiat o serie de tranzactii judiciare cu mai multi actionari, printre care Dragos Bilteanu, Horia Ciorcila, SImona Cirocila, Claudiu Silaghi, BT Asset Management, BT Evaluator, BT Building SRL sau BT Investments SRL.

SIF Banat-Crisana anunta ca litigiile aflate pe rol se vor suspenda pana cand adunarea generala a actionarilor va confirma aceste numiri. Daca numirile vor fi confirmate de AGA, litigiile vor inceta cu acordul partilor.

In aprilie 2009, locurile din conducerea ale SIF Banat Crisana au starnit o lupta acerba, fiind ravnite de mai multi oameni de afaceri importanti, printre care Horia Ciorcila, Doru Lionachescu - directorul bancii de investitii Capital Partners -, Alexandru Parvulescu - presedintele Romenergo -, Octavian Radu - proprietar al grupului de firme RTC -, si actualul presedinte al SIF1 - Ioan Cuzman.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri