Intercapital Invest, crestere spectaculoasa in topul brokerilor de la BVB in iunie

Casa de brokeraj Intercapital Invest a inregistrat o crestere importanta in clasamentul intermediarilor de la Bursa de Valori Bucuresti, urcand de pe pozitia a saptea in luna mai pe a treia pozitie.
Intercapital Invest a rulat in iunie 73,92 milioane lei, in scadere cu 10% fata de luna precedenta, insa a intermediat cea mai mare valoare realizata de o casa de brokeraj independent.

Pe prima pozitie in clasamentul lunar se afla KBC Securities, in urcare cu 2 pozitii, cu un rulaj de 119,56 milioane lei, in coborare cu 3% fata de mai, fiind urmata de ING Bank Bucuresti cu tranzactii de 84,18 milioane lei.

Pe locul patru se afla BRD Societe Generale, cu intermedieri de 68,74 milioane lei, iar pe cinci s-a plasat BT Securities, unitatea de brokeraj a Bancii Transilvania, cu un rulaj de 65,21 milioane lei.

Casa de brokeraj aradeana IFB Finwest a realizat tranzactii de 58,26 milioane lei la BVB in iunie.

Clasamentul mai este completat de SSIF Broker Cluj, singura casa de brokeraj listata la BVB, cu o lichiditate totala de 58,06 milioane lei, si Carpatica Invest cu intermedieri de 54,76 milioane lei.

Pe ultimele doua pozitii se afla EFG Eurobank Securities, cu rulaje de 51,57 milioane lei, si UniCredit CAIB Securities Romania, cu tranzactii de 47,78 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri