Potrivit unui comunicat al SIF Oltenia (SIF5), demisia lui Staicu din fuctiile de presedinte CA si directorul general al societatii urma sa intre in vigoare la 2 februarie 2011, intrucat acesta este in concediu incepand din 15 decembrie si pana pe 1 februarie 2011.

Omul de afaceri a fost condamnat, joi, la 12 ani de inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor. Staicu a facut recurs la sentinta Tribunalului Bucuresti.

Astfel, CA al SIF Oltenia este obligat sa numeasca un administrator provizoriu pana la prima adunare generala a actionarilor si sa desemneze o alta persoana eligibila in functia de director general in locul lui Staicu.

Citeste si:

Totodata, CNVM obliga administratorii SIF Oltenia sa inscrie pe ordinea de zi a urmatoarei AGA, ca punct distinct, mentinerea in functia de membru CA a Ioanei Carmen Popescu. Aceasta este membru al CA si la Oltenia Grup Invest, controlata de SIF Oltenia, si fost consilier al presedintelui SIF. Carmen Ioana Popescu este cercetata penal alaturi de Staicu intr-un dosar privind fraudarea patrimoniului Transgaz Medias.

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat, joi, pe Staicu la 12 ani de inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor, extinzand astfel pedeapsa de patru ani de inchisoare primita de acesta la Judecatoria Sectorului 4.