Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca raspuns la supozitiile facute la un post de televiziune privind starea sa de sanatate, ca autorizeaza medicii care i-au facut vizita medicala anuala sa dea relatii ziaristilor interesati, precizand ca are o singura boala, si anume "boala pe hoti".

”Autorizez cei zece medici din comisia care s-a format in anul acesta, cand s-a facut vizita medicala, deci public ii autorizez sa dea relatii oricarui ziarist care este interesat de starea de sanatate a presedintelui”, a anuntat Traian Basescu.

El a precizat ca ”un post de televiziune a coborat atat de jos in propaganda de denigrare”, incat a aflat de la televizor despre ”atacuri celebrale, despre internari la Spitalul Militar din Bucuresti, la Fundeni, la Viena”, noteaza Mediafax. ”Nu a existat niciun astfel de incident de sanatate, cel putin in cei zece ani, nu stiu dupa ce imi termin mandatul”, a mai spus Basescu.

Supozitii privind boala Parkinson

Presedintele a continuat: ”Pot sa va spun ca am o singura boala, am boala pe hoti, si asta nu se trateaza”. Presedintele a facut declaratia la Aeroportul International ”Henri Coanda”, inainte de plecarea la Summitul Asia - Europa (ASEM) de la Milano. Postul Romania TV a relatat, miercuri seara, ca presedintele Basescu ar avea semnele bolii Parkinson, ca ar fi avut doua atacuri cerebrale si ca, din acest motiv, ar fi fost internat de mai multe ori, inclusiv in strainatate.

Citeste si:
Care sunt punctele forte ale noului proiect al legii sanatatii
Care sunt punctele forte ale...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ponta, atac la Basescu: Are boala puterii, dar Romania va fi salvata