Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie i-a criticat dur la lansarea proiectului politic "Romania noastra", pe Victor Ponta si Gabriel Oprea, aratand ca acestia sunt corupti si ca sunt multe "cumetrii si incuscreli" in Guvern.

"Ma intorc la fostul meu coleg, Victor Ponta, Dumnezeu sa-l ierte pentru ca s-a dus. Nu stiu daca baiatul asta iubeste pe cineva. Nu stiu daca baiatul acesta se gandeste la acei oameni care nu au din ce sa traiasca. (...) A vrut sa candideze la presedintie saracul, dumezeu sa-l ierte, nu era pentru asa ceva", a spus Vanghelie, participantilor la Romexpo, la lansarea proiectului politic "Romania noastra", alaturi de Mircea Geoana, scrie Mediafax.

El a spus ca multi parlamnetari se vor alatura acestui proiect. "O sa vedeti cati parlamentari o sa fie alaturi de noi la motiunea de cenzura, o sa i se blocheze ochelarii lui Victor Ponta", a adaugat Vanghelie. El a mai aratat ca Gabriel Oprea este "un om corupt" care a facut presiuni asupra parlamentarilor sa nu vina alaturi de noul proiect politic. "Gabriel Oprea este un om corupt si nu mai poate conduce Ministerul de Interne. E inadmisibil ca parlamentarii sa fie amenintati cu ministrul de Interne sa nu fie prezenti aici", a adaugat Vanghelie.

Marian Vanghelie a mai spus ca el nu este speriat si se "duce inainte, inainte". "Nu mi-e frica sa spun: sunt niste bani luati cu redeventele cu OMV de Ghita in numele lui Ponta", a mai spus Vanghelie. El a aratat ca nu se mai poate face numiri numai "pe cumetrii", aratand ca Oprea este nasul fiului lui Ponta. "Hai sa punem in functii oameni normali, nici veri, nici fini. Daca vedeti organigrama Guvernului, cate incuscreli si cumetrii, nu va va veni sa credeti", a mai spus Vanghelie. El a mai aratat ca nu mai trebuie acceptate asemenea compromisuri si trebuie oprit tot sistemul care se fraudeaza, de la licitatiile publice, la fonduri europene.

Primarii care au migrat pe Ordonanta 55 sa isi piarda mandatul
Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a afirmat, duminica, la lansarea a noului proiect social democrat Romania noastra, ca primarii care au migrat pe baza Ordonantei 55 trebuie sa-si piarda mandatul si a spus ca propune modificarea Codului Muncii. "Sa-si piarda mandatul acei primari care au fost luati pe Ordonanta 55", a spus Vanghelie. El a aratat ca parlamentarii nu trebuie sa mai stea la coada la ministri, ci ministrii trebuie sa mearga in Parlament.
Vanghelie a spus ca trebuie modificat Codul Muncii, pentru ca cei cu studii superioare sa nu mai fie platiti cu sume derizorii, ca muncitorii necalificati.

"Am promis de cativa ani sa fie modificat acest Cod al Muncii, care a generat ca romanii cu studii sa fie platiti cu sume derizorii, ca muncitorii necalificati. Sa schimbam Codul Muncii, ca acestia sa ia dublul salariului minim pe economie", a adaugat Vanghelie. El a anuntat ca vor fi multi parlamentari care se vor alatura noului proiect al stangii si acestia vor trebui sa spuna ca nu sunt de acord cu asemenea l"ucruri, compromisuri". El a mai aratat ca a mai trecut peste "un hop" cand a candidat independent la primarie si a castigat si ca asa se va intampla si acum. El i-a criticat pe Victor Ponta si Gabriel Oprea, aratand ca au facut presiuni asupra parlamentarilor sa nu fie prezenti.

Sursa foto: Coruptie/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri