Sambata, 20 ianuarie, urmeaza sa aiba loc un mars de protest in Bucuresti. Actiunea este denumita "Toate drumurile duc la Bucuresti. "Revolutia" generatiei noastre", iar organizatorii incurajeaza cat mai multe persoane, atat din Bucuresti, cat si din provincie, sa ia parte la protest.

"Sambata, 20 ianuarie, incurajam lumea din intreaga tara sa se alature protestelor din Bucuresti. Nu este nevoie sa iesim de multe ori in strada. Este nevoie sa iesim multi, o data. Propunem un mars Piata Universitatii - Piata Unirii - Fantani - Parlament, cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara (Avocatul Poporului, CCR, CNA)", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

In luna decembrie, legile justitiei au fost votate pe repede inainte in Parlament, iar acum acestea urmeaza sa ajunga pe masa lui Klaus Iohannis, care le poate intoarce o singura data inapoi. „

"Masacrarea Justitiei de catre PSD-ALDE, criticata de magistrati, Departamentul de Stat, Comisia Europeana, este mai mult decat un atac la procedurile de drept si la adresa luptei anticoruptie. Este un asalt chiar la adresa democratiei din Romania. Felul in care PSD si ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, in care au incercat sa inchida gura Opozitiei si a oricui a indraznit sa se impotriveasca reprezinta semnale care ar trebui sa alarmeze orice roman care doreste pentru Romania o viata in libertate si democratie. La care se adauga si modificarile Codului de Procedura Penala si situatia generala grava din toate celelalte domenii (sanatate, educatie, economie, infrastructura, cultura, ecologie). Primele doua luni din 2018 vor fi decisive pentru consolidarea democratiei in Romania", transmit organizatorii protestului, pe Facebook.

Serban Nicolae, despre...
Citeste si: Serban Nicolae "nu da doi bani" pe reactia Ambasadei Frantei

Sursa foto: Facebook / Toate drumurile duc la Bucuresti. "Revolutia" generatiei noastre