Procurorii DNA au dispus extinderea urmaririi penale fata de compania Tel Drum pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, evaziune fiscala in forma continuata si complicitate la doua infractiuni de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, potrivit Agerpres.

Procurorii arata ca, potrivit dispozitiilor art. 135 Cod de procedura penala, persoana juridica raspunde penal pentru infractiunile savarsite in realizarea obiectului de activitate sau in interesul ori in numele persoanei juridice.

Conform unui comunicat al DNA transmis miercuri, in dosar a fost pus sechestru asupra tuturor bunurilor mobile si imobile ale SC Tel Drum SA, precum si poprire asupra sumelor de bani existente sau care urmeaza a fi virate de terti, cu orice titlu, in conturile bancare detinute de aceasta, pana la concurenta sumei de 32.118.589 lei, reprezentand suma foloaselor necuvenite si suma cu care s-a sustras de la plata obligatiilor fiscale catre stat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dragnea promite incheierea programului "In fiecare comuna o ambulanta"