Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca sambata Congresul PSD nu a fost unul al unui partid democratic si a apreciat ca noul slogan al social-democratilor este "Baga-i in duba" sau "Vine duba", potrivit Agerpes.

"In Cartea Neagra elaborata de PNL veti vedea toate raspunsurile la povestile vanatoresti de pe lacul Belina pe care ni le spune presedintele PCR, pardon, PSD. Am vazut ieri un congres - al 15-lea Congres PCR, nu congresul unui partid democratic din Romania. Cred ca noul slogan al PSD e 'Baga-i in duba' sau 'Vine duba'. Am avut, practic, un eveniment la care cetateanul nu a putut sa vada decat din strada, garduri, lanturi de politistii locali, jandarmi", a afirmat Orban duminica, dupa sedinta Biroului Politic National.

Potrivit lui Orban, "cetatenii au fost impiedicati sa circule pe domeniul public".

''Practic, Bucurestiul a fost confiscat, zona din Bucuresti - si tot domeniul public din zona respectiva - a fost confiscata de PSD. Din pacate, Jandarmeria si Politia Locala au fost transformate in instrumente de lupta a PSD impotriva cetatenilor. Nu putem accepta ca un partid in anul 2018 sa se comporte in asemenea hal cu cetatenii", a adaugat Orban.

Citeste si:
USR cere Guvernului sa nu taie bani de la sanatate si educatie
USR se opune proiectului de...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Davide Martello si atelier de facut bannere, pentru 10 august