Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca Liviu Dragnea se afla la sediul partidului si ca acesta nu a facut nicio declaratie dupa anuntarea rezultatului referendumului deoarece a vorbit el in numele partidului.

„Domnul Dragnea este la sediu. Unde se afla Dragnea, unde se afla Niculae Badalau, unde se afla Marian Oprisan sau unde ma aflu eu, noi in partid stim exact, chiar daca lipsim o zi, doua, trei. Nu suntem obligati sa facem o comunicare publica in sensul asta. Domnul Dragnea stim exact unde se afla, cu cine s-a vazut, ne-am vazut si noi cu el, toate lucrurile sunt conturate in interiorul partidului”, a afirmat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, marti pentru MEDIAFAX.

„Declaratia pentru referendum am dat-o eu in numele partidului. Este o declaratie asumata de tot partidul, data duminica seara, la ora 9:30, dupa ce s-au batut pe declaratii PNL si USR. 837 355 de membrii de partid sustin aceasta declaratie. Plus simpatizantii si votantii nostri”, a adaugat Stefanescu.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tribunalul UE a respins cererea lui Liviu Dragnea in dosarul DGASPC