Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, sustine ca partidul din care face parte are toate sansele sa castige alegerile europarlamentare din primavara, daca se va mobiliza si nu va "gresi" la intocmirea listelor.

"In opinia mea, PNL are toate sansele sa castige alegerile europarlamentare. Pentru aceasta insa el trebuie sa nu greseasca la intocmirea listelor. In ce sens sa nu greseasca? Unul din marile atuuri ale PNL este ca are structuri in absolut toate unitatile administrativ-teritoriale ale tarii, ceea ce numai PSD mai are. Iar aceste structuri conteaza enorm in cazul alegerilor pur politice, cum sunt europarlamentarele", a scris Robu, duminica, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El considera ca succesul PNL in aceste alegeri depinde de doua aspecte. "Daca pe lista sunt personalitati locomotiva, in sensul de cu scor personal peste scorul partidului sau daca pe lista nu sunt personalitati locomotiva, dar sunt oameni agreati in partid, care au muncit in partid, au dus lupte (...), au dedicat timp din viata lor, si-au asumat riscuri si au calitatile necesare pentru a onora functia la care aspira, in speta pentru a reprezenta tara competent si loial, altfel spus, oameni asupra carora exista perceptia ca merita sa fie acolo, ca li se cuvine sa fie acolo, ca sunt oameni ai partidului si nu culegatori conjuncturali de roade ale muncii altora si ale brandului partidului, el insusi construit cu munca si sacrificii", a explicat Nicolae Robu.

Potrivit liderului liberalilor timiseni, PNL este cotat in sondaje cu 27% si niciun membru sau simpatizant al partidului nu se apropie de acest procent, situatie in care, considera Robu, se impune aplicarea celei de-a doua variante.

"Daca o facem, partidul va fi mobilizat in toate structurile sale si am convingerea ca, in consecinta, va castiga, avand in vedere si degringolada din PSD, disensiunile interne, dezertarile fara precedent si imaginea publica din ce in ce mai proasta a PSD", a mai spus Nicolae Robu.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri