Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, sustine ca partidul din care face parte are toate sansele sa castige alegerile europarlamentare din primavara, daca se va mobiliza si nu va "gresi" la intocmirea listelor.

"In opinia mea, PNL are toate sansele sa castige alegerile europarlamentare. Pentru aceasta insa el trebuie sa nu greseasca la intocmirea listelor. In ce sens sa nu greseasca? Unul din marile atuuri ale PNL este ca are structuri in absolut toate unitatile administrativ-teritoriale ale tarii, ceea ce numai PSD mai are. Iar aceste structuri conteaza enorm in cazul alegerilor pur politice, cum sunt europarlamentarele", a scris Robu, duminica, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El considera ca succesul PNL in aceste alegeri depinde de doua aspecte. "Daca pe lista sunt personalitati locomotiva, in sensul de cu scor personal peste scorul partidului sau daca pe lista nu sunt personalitati locomotiva, dar sunt oameni agreati in partid, care au muncit in partid, au dus lupte (...), au dedicat timp din viata lor, si-au asumat riscuri si au calitatile necesare pentru a onora functia la care aspira, in speta pentru a reprezenta tara competent si loial, altfel spus, oameni asupra carora exista perceptia ca merita sa fie acolo, ca li se cuvine sa fie acolo, ca sunt oameni ai partidului si nu culegatori conjuncturali de roade ale muncii altora si ale brandului partidului, el insusi construit cu munca si sacrificii", a explicat Nicolae Robu.

Potrivit liderului liberalilor timiseni, PNL este cotat in sondaje cu 27% si niciun membru sau simpatizant al partidului nu se apropie de acest procent, situatie in care, considera Robu, se impune aplicarea celei de-a doua variante.

"Daca o facem, partidul va fi mobilizat in toate structurile sale si am convingerea ca, in consecinta, va castiga, avand in vedere si degringolada din PSD, disensiunile interne, dezertarile fara precedent si imaginea publica din ce in ce mai proasta a PSD", a mai spus Nicolae Robu.

Citeste si:
Ce spune primarul din Hateg despre conducta de apa reparata cu...
Conducta de apa "reparata" cu...

Sursa foto: Agerpres FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
CJ a Senatului a RESPINS marti OUG privind alegerile anticipate
Setari Cookie-uri